Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kozmetik, Sağlık & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
buffer, hansen, reduces, ridge, sally, step

Sally Hansen Ridge Reduces & 7 - Step Buffer

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ridge Reduces & 7 - Step Buffer

7 Yüzeyli Tırnak Ucu ve Tırnak Yüzeyi Törpüsü

7 farklı yapıdaki yüzeyi ile tırnak ucunu kısaltmaya, şekillendirmeye ve düzeltmeye, tırnak yüzeyini ise düzleştirmeye, pürüzsüzleştirmeye, parlatmaya ve cila görünümü sağlamaya yardımcı olur Çantada taşınabilir ve çok işlevli özelliği ile her an her yerde uygulanabilir Özellikle soyulan, katmanlara ayrılan veya sararan, yüzeyi pürüzlü tırnakların kullanımı için idealdir

Kullanım Şekli: Yedi taraflı törpünün üzerindeki numaralar, birden yediye kadar uygulanacak adımları gösterir 1, 2 ve 3 adımlar tırnak ucunu şekillendirmek için, 4,5,6 ve 7 adımlar tırnak yüzeyini pürüzsüzleştirerek parlatmak için özel olarak tasarlanmıştır
[*]1adım: Tırnak uçlarını törpüleyerek kısaltmaya,
2 adım: Tırnak uçlarını törpüleyerek şekillendirmeye, 3adım: Tırnak uçlarını ve kenarlarını düzeltmeye yardımcı olur 4 adım: Tırnak yüzeyindeki kusurları gidermeye, 5 adım: pürüz ve çizgileri düzleştirmeye, 6adım: Tırnak yüzeyini pürüzsüzleştirmeye, 7 adım: Tırnak yüzeyini parlatmaya yardımcı olur

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Kullanımı : Tırnak Törpüleri
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 06092012
17,62 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com