09-07-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sally Hansen Ridge Reduces & 7 - Step Buffer
Sally Hansen Ridge Reduces & 7 - Step Buffer
Ridge Reduces & 7 - Step Buffer
7 Yüzeyli Tırnak Ucu ve Tırnak Yüzeyi Törpüsü
7 farklı yapıdaki yüzeyi ile tırnak ucunu kısaltmaya, şekillendirmeye ve düzeltmeye, tırnak yüzeyini ise düzleştirmeye, pürüzsüzleştirmeye, parlatmaya ve cila görünümü sağlamaya yardımcı olur Çantada taşınabilir ve çok işlevli özelliği ile her an her yerde uygulanabilir Özellikle soyulan, katmanlara ayrılan veya sararan, yüzeyi pürüzlü tırnakların kullanımı için idealdir
Kullanım Şekli: Yedi taraflı törpünün üzerindeki numaralar, birden yediye kadar uygulanacak adımları gösterir 1 , 2 ve 3 adımlar tırnak ucunu şekillendirmek için, 4 ,5 ,6 ve 7 adımlar tırnak yüzeyini pürüzsüzleştirerek parlatmak için özel olarak tasarlanmıştır
[*]1 adım: Tırnak uçlarını törpüleyerek kısaltmaya,
2 adım: Tırnak uçlarını törpüleyerek şekillendirmeye, 3 adım: Tırnak uçlarını ve kenarlarını düzeltmeye yardımcı olur 4 adım: Tırnak yüzeyindeki kusurları gidermeye, 5 adım: pürüz ve çizgileri düzleştirmeye, 6 adım: Tırnak yüzeyini pürüzsüzleştirmeye, 7 adım: Tırnak yüzeyini parlatmaya yardımcı olur
Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
- Kullanımı : Tırnak Törpüleri
- Diğer:
- Garanti Süresi (Ay) : 24
- Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır
Piyasa Fiyatı - 06 09 2012
17,62 TL
|
|
|