Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kozmetik, Sağlık & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
babyliss, crimp, düzleştirici, mini, pro, sac, st23, volume

Babyliss ST23 Saç Düzleştirici Pro Mini Crimp & Volume

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Babyliss ST 23E Pro Mini Crimp Saç Şekillendirici Detay Bilgisi

BaByliss markasının temelleri1960 yılında ilk saç maşasını icat eden Mr Leliévre tarafından atıldı BaByliss firması 70'lerde farklı sektörlere adım atarak saç kurutma makinesi üretmeye ve Avrupaya ihraç etmeye başladı Aynı zamanda firma, Belçika'da üretime başladı BaByliss 8 yıllık AR-GE çalışmasından sonra epilasyon ve kişisel bakıma önem verdi ve 1983 yılında Ingiltere'de satış rekorları kırdı Kişisel bakım alanında dünya devi olan Amerika'lı Con Air şirketi BaByliss'i satın aldı ve hala Con Air ile devam eden firma 40 yılı aşkındır üretimine devam etmektedir

BaByliss Hakkında Genel Bilgi;

* 4 adetAraştırma Geliştirme ofisi ve 8 adetKalite Kontrol ofisi vardır
* Her ay milyonlarca adet üretim yapan Amerika, Avrupa, Costa Rica ve Uzak doğuda fabrikaları vardır
* 60’dan fazla ülkede distribütör olma
* Con Air Grubunun bünyesinde 10 ayrı marka bulunmakta, yıllık cirosu 13 milyar doları aşmış durumda
* Ayrıca Con Air Amerika pazarının %40’ına sahip ve her ay Dünya’ya 6-7 milyon ürün satmakta

BaByliss ST23E mükemmele saç düzleştirmek için tasarlanmış son teknoloji ürünüdür Bayanların tercihi olan BaByliss bu sene çıkarmış olduğu ST23 modeli ile yine satış rekorları kırmayı hedefliyor Yeni özellikleri ile Babyliss St23 E sizleri bekliyor
  • Güç 32 W
    Plaka boyutları 15 x 90 mm
    Sıcaklık 140 ° C - 200 ° C max
    Siyah renk
    Titanyum - Seramik kaplama
    Anında ısı - 230 ° C
    kadife yalıtım Dış kaplaması
    Pilot ışık
    Açma / kapama anahtarı
    Döner Kablo (360 )

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Kullanım Şekliii : Düzleştirici
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 06092012
84,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com