Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gerekirse sağ bekte bile oynarım

"Gerekirse sağ bekte bile oynarım.."

Eski 02-02-2007   #1
rebellious23

"Gerekirse sağ bekte bile oynarım.."

Beşiktaş'ın genç oyuncusu Burak Yılmaz, her zaman elinden geleni yaptığını belirterek, siyah beyazlı takım için gerekirse sağ bekte bile oynayabileceğini söyledi

Burak, kulübün resmi dergisinde yer alan röportajında, teknik direktör Jean Tigana'nın şu anda kendisine sağ kanatta görev verdiğini belirterek, ''Belki zaman zaman başarılı olamıyorum ama elimden geleni yapıyorum Ayrıca Tigana'ya inanıyorum ve güveniyorum Tigana'nın söylediği gibi defansif yönüm gerçekten zayıf Çünkü hiç alışık olmadığım bir yerde oynuyorum Bu bölgede oynadığım sürece de defansif yönümü geliştirmem gerekiyor'' diye konuştu

Konyaspor maçında eline çarpan topun sonrasında golle sonuçlanmasıyla ilgili soruyu yanıtlayan siyah-beyazlı oyuncu, ''Samimi konuşmak gerekirse, hangi futbolcu o durumda olursa olsun, gidip bunu hakeme söylemez Belki bana isim vererek, 'Şu futbolcu böyle yaptı' denilebilir Ama lütfen kimse herhangi bir maçla İnönü Stadı'ndaki maçı kıyaslamasın Bu akıllara zarar bir karşılaştırma olur Tabii ki benim de tecrübesizliğimden kaynaklanan bir hata oldu Kabul ediyorum Zaten aynı şey bir daha başıma gelirse gidip hakeme söylerim Çünkü söylemezsem başıma kötü şeyler geleceğini anladım'' dedi

Burak, takımdaki her oyuncunun iyi futbolcu olduğunu, ama kendisinin Delgado ile oynamaktan çok zevk aldığını söyledi

Siyah-beyazlı oyuncu, geçmiş yıllarda Beşiktaş'ta forma giyen oyunculardan Sergen ile yan yana oynamak istediğini vurgulayarak, ''Küçüklüğümden beri Sergen Yalçın benim idolümdü Kişiliğini de çok dürüst bulduğum bir insan Yabancı oyunculardan ise Amokachi ile oynamak isterdim Hem oyun stilini, hem hareketlerini çok beğeniyordum'' dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com