![]() |
Laviatra 10 Kapsül |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Laviatra 10 KapsülLaviatra 10 Kapsül Ürün Açıklaması: Laviatra erkeklere özel cinsel sağlık kapsülü ![]() Ereksiyon sorunları ve erken boşalma sorunlarının giderilmesine yardımcı ürün ![]() Kullanım Bilgisi:Aktiviteden yaklaşık 1 saat önce bol su ile tok karnına 1 Kapsül olarak alınması tavsiye edilir ![]() İçindekiler: 1 Kapsül (440mg ![]() (150mg ![]() (100 mg ![]() (40 mg ![]() (30mg ![]() (20 mg ![]() (20 mg ![]() (80 mg ![]() Tavsiye edilen son tüketim tarihi ile Parti no aynı olup ambalaj üzerindedir ![]() ![]() ![]() ![]() İşletme Kayıt No: TR-35-K-000853 ISO22000:2005 Kalite Standartlarında ve GMP Yönetim Sistemi ile Üretilmiştir ![]() Muhafaza Koşulları: Çocukların ulaşamayacağı, serin ve kuru yerde ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz ![]() ![]() Genel Uyarı: Tıbbi gözetim altında bulunanlar kullanmadan önce mutlaka sağlık uzmanlarına danışmalıdırlar, ayrıca hamile ve emziren kadınlar tarafından kullanılmamalıdır ![]() Ürünümüz bir gıda takviyesidir ![]() ![]() ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 06 ![]() ![]() 68,99 TL |
![]() |
![]() |
|