Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kozmetik, Sağlık & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kapsül, laviatra

Laviatra 10 Kapsül

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Laviatra 10 Kapsül

Laviatra 10 Kapsül

Ürün Açıklaması:

Laviatra erkeklere özel cinsel sağlık kapsülü

Ereksiyon sorunları ve erken boşalma sorunlarının giderilmesine yardımcı ürün

Kullanım Bilgisi:Aktiviteden yaklaşık 1 saat önce bol su ile tok karnına 1 Kapsül olarak alınması tavsiye edilir
İçindekiler: 1 Kapsül (440mg);
(150mg) Ginseng (Panax ginseng)
(100 mg) Mabet Ağacı (Ginkgo biloba)
(40 mg) Epimedium brevicornum
(30mg) Demir dikeni (Triblus terrestris)
(20 mg) Zencefil (Zingiber officinale)
(20 mg) Saw Palmetto (Serenoa repens)
(80 mg) Jelatin Kapsül

Tavsiye edilen son tüketim tarihi ile Parti no aynı olup ambalaj üzerindedir Ürünün ana bileşeni ithaldir Raf ömrü 5 Yıl Gıda takviyesidir

İşletme Kayıt No: TR-35-K-000853

ISO22000:2005 Kalite Standartlarında ve GMP Yönetim Sistemi ile Üretilmiştir

Muhafaza Koşulları: Çocukların ulaşamayacağı, serin ve kuru yerde ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz Direk güneş ışınlarından koruyunuz

Genel Uyarı:

Tıbbi gözetim altında bulunanlar kullanmadan önce mutlaka sağlık uzmanlarına danışmalıdırlar, ayrıca hamile ve emziren kadınlar tarafından kullanılmamalıdır

Ürünümüz bir gıda takviyesidir Ürünümüz bir ilaç değildir ve ilaç olarak görülmemelidir Ürünümüz bu niteliklerle veya amaçlarla kullanılmamalıdır Firmamız, ürünleri ile ilgili herhangi bir hastalığı önleyici veya tedavi edici bir taahhütte bulunmamaktadır

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 06092012
68,99 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com