![]() |
Bitti Bitecek |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Bitti BitecekEvde çıktı iki meydan savaşı,
Biri bitti, biri bitti bitecek ![]() Gelinle kaynana tuttu güreşi, Biri yattı, biri yattı yatacak ![]() Ben de duyamadım sözün başını, Gıcırdattı anam sıktı dişini, Yerden kalkmayan o eğri kaşını, Biri çattı, biri çattı çatacak ![]() Havayı sarınca savaş kokusu, Başladı hanımın kuru sıkısı ![]() Denizli horozu gibi ikisi, Biri öttü, biri öttü ötecek Aracının dayak yemek kaderi, Ara yere saldık yine pederi, Garibi ortada ileri, geri, Biri itti, biri itti itecek ![]() Çekilmiyor bunların gayri kahiri, Terk eylesem derim köyü, şehiri, Gizlice yemeğe fare zehiri, Biri kattı, biri kattı katacak ![]() Ben giderim odun ile kömüre, İkisi de bakmaz aşa, hamura, İtişe kakışa varıp çamura, Biri battı, biri battı batacak ![]() Kim demiş hanımın gözleri şaşı, Üç yerden yarıldı anamın başı, Gördünüz attığı son iki taşı, Biri tuttu, biri tuttu tutacak ![]() Adım Rasim, ben de attım havamı, Zor aldım elinden bakır tavamı, Karakolda biter maçın devamı, Biri gitti, biri gitti gidecek ![]() Rasim KÖROĞLU Komik ama burda dursa daha iyi gibime geldi ![]()
![]() |
|