Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kozmetik, Sağlık & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dökülmesine, hair, karşı, loss, natur, onarıcı, sac, serum, vital

Natur Vital Hair Loss Saç Dökülmesine Karşı Onarıcı Serum

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

NATUR VITALINTENSIVE TREATMENT HAIR LOSS SERUMGÜÇLENDİRİLMİŞ ONARICI SAÇ KAYBI SERUMUSaç köklerinin vitamin ve besin eksikliklerine karşı ve özellikle saçları dökülmüş erkekler için formüle edilmiştir Aşağıdaki bitkisel bazlı aktif hammaddeler içerir ve saç dökülmelerine karşı savaşmaya yardımcı olurPhytoactive Complex: Çimlendirilmiş buğday ve soya tohumlarından elde edilir Bioaktif moleküllerce zengindir, saçın büyüme esnasında köklerinin ihtiyacı olan besinleri ve enerjinin sağlanmasına yardım ederTricoserum: Saç dökülmesine karşı savaşmaya, saçın büyüme sürecinde güçlenmesine yardımcı olan bitkisel serumdur Üç aktif madde içerir:1- Saw Palmetto eksraktı saç dökülmesinin azalmasına ve 5-alpha reductase enzim’in bastırılmasına yardım eden phytosteroller içerir2- Hop ekstraktı, sebaceous bezlerinin aktivitesini regule etmeye ve saç uzamasını aktive etmeye yardım eder3- Hydrolyzed Wheat protein, içeriğindeki amino asitler ile saçın içten yapılanmasına, nemlenmesine ve yumuşaklık kazanmasına yardım ederGinseng Extract: Ginseng kökleri saçların uzamasına ve güçlenmesine yardım ederVitamin Kompleks: İçeriğindeki panthenol ile birleşerek saç derisinin doğal dengesinin onarılmasına yardım ederek saç dökülmesine karşı korunmaya yardımcı olur Sonuçlar: - Saç dökülmesine karşı savaşmaya- Saçın hacimli görünmesine - Saçın yeniden canlanıp güçlenmesine- Saç derisinin beslenmesine yardımcı olurUygulama: Şok Program: Dört hafta boyunca günde yarım ampul (6ml) uygulayınız Onarıcı Program: Altı hafta boyunca haftada üç kez yarım ampul (6ml) uygulayınız Kullanma şekli için kılavuzunu okuyunuz Daha etkin sonuç için NAtur Vital Hair Loss Shampoo kullanılması önerilirİçindekiler: 12 ml’lik (6ml+6ml) 7 şişe + 1 damlalık + kullanma kılavuzu
Etkileri test edilmiştir
Bu ürünün etkinliği bağımsız laboratuar tarafından 3 ay boyunca sadece Naturvital Hair Loss Shampoo ve Treatment kullanan grup üzerine uygulanmış ve sonuçlar grubun %80’inden elde edilmiştir

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Kullanımı : Serumlar
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 06092012
101,90 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com