Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kozmetik, Sağlık & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
block, fix, hollanda, magic, nail, parlatıcı, tırnak

Dr. Fix Magic Nail Block Tırnak Parlatıcı (Hollanda)

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dr. Fix Magic Nail Block Tırnak Parlatıcı (Hollanda)

Dr Fix Magic Nail Block Tırnak Parlatıcı (Hollanda)

Dr Fix Magic Nail Block Tırnak Parlatıcı (Hollanda)

Törpülenmemiş tırnaklarınız doğru tedavi ile mükemmel görünebilir Dr Fix Magic Nail Block tırnaklarınıza doğal, güzel, uzun süre parlayan bir görünüm verir ve hepsi sadece 30 saniyede Dr Fix Magic Nail Block kullanımı hızlı ve kolaydır Sonuç hemen göz ile görünür Ürün aynı zamanda kan dolaşımını canlandırdığı için tırnak uzamasını destekler Kısaca Dr Fix Magic Nail Block sayesinde her zaman oje kullanmadan çok güzel tırnaklara sahip olacaksınız

Parlatıcı tırnaklar sadece üç adımda Dr Fix Magic Nail Block paketin her tarafı numaralanmış ve mükemmel tırnaklar için adımlar anlatılmıştır İlk adım olarak tırnağınızı törpüleyiniz Adım üç’te yumuşak tırnaklara sahip olacaksınız Dr Fix Magic Nail Block kullanmadan önce ellerinizi yıkayınız ve kurutunuz

Kullanım şekli:

Adım 1: bu bölümü tırnaklarınızı masaj yapmak, pürüzlü tırnak bölgelerini törpülemek, yumuşatmak ve düzgün bir forma geçirmek için kullanınız Her tırnağa 10 saniye masaj uygulayınız

Adım 2: Bu bölge kan dolaşımını canlandırır ve böylece ölü hücreleri yok ederek tırnak uzamasını destekler Her tırnağa 10 saniye uygulayın

Adım 3: Son olarak yumuşak bölgeyi tırnaklarınızı parlatmak ve sonlandırmak için kullanınız Her tırnağı 10 saniye boyunca parlatınız

Tırnaklarınız için en yeni tedavi olan Dr Fix Magic Nail Block ürününü Dr Fix Nail Platinum ile birlikte kullanın Dr Fix Nail Platinum kuru ve kopuk tırnaklara karşı günlük kullanabilirsiniz

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 06092012
21,41 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com