Cellada Söylenebilecek Son Sözler.. |
04-28-2009 | #1 |
meLankoLik_asaLet
|
Cellada Söylenebilecek Son Sözler..abi önce bi morfin falan verseydin acemisin sen galiba -o kafandaki siyah şeyi takmak zorundamısın? resmi kıyafetiniz mi bu? -o elindeki balta temiz mi? ben hijyenik adamım öyle pis pis ölemem -bak yaklaşma yoksa ayaamın altındaki sehpaya tekme atarım -bak vıcdan azabı cekersın benım yüzümden öldü dıe! -abi sizin eve sütçü girdi valla -hani önce çocuklar kadınlar ve yaşlılardı -ya azraili meşgul etmesek şimdi boşu boşuna -abi bugün günlerden ne - pazar -yazık abi ya hafta sonuda çalışılınırmı ben senin yerinde olsam bi devlet işine girerdim -oo selamınaleyküm cellat baba *hadi len selamınaleykümmüş ne o şimdimi dine geldin - ee sayın ceLLat neden ceLLatLık - Baba mesLeği - baban da mı böLe kesip biçiyodu - evettÇıtodanankkkkkk -abi sen bizim kemal abiye ne çok benziyon yaw -abi o elindeki gerçek mi? -abi yanlardan al, üstler kalsın -tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan -Herkesin elindeki kendine ehe -Dur abi yanlış adam Ben deliğin büyüklüğünü ölçerken kafam sıkıştı -Hade lan -Valla |
Cevap : Cellada Söylenebilecek Son Sözler.. |
04-28-2009 | #2 |
delishhhh
|
Cevap : Cellada Söylenebilecek Son Sözler..puhahhaha:)ı |
04-29-2009 | #3 |
seyito
|
Cevap : Cellada Söylenebilecek Son Sözler..-abi bugün günlerden ne - pazar -yazık abi ya hafta sonuda çalışılınırmı ben senin yerinde olsam bi devlet işine girerdim puahahahaha koptum buna:)))) |
04-29-2009 | #4 |
bbk
|
Cevap : Cellada Söylenebilecek Son Sözler..-oo selamınaleyküm cellat baba *hadi len selamınaleykümmüş ne o şimdimi dine geldin hehe bu çok hoşuma gitti:D