![]() |
Her Aşk Katilidir Bir Öncekinin |
![]() |
![]() |
#1 |
pesimistt
|
![]() Her Aşk Katilidir Bir ÖncekininRüzgarlı bir tepenin yamacındayım şimdi kent suskun ![]() ![]() ve istasyonlar ayrılık için var bu şehirde İmlası bozuk, üşümüş ve kirli bir çocuk olurum seni düşünürken ![]() ![]() Ömrüme iliştirdiğim martı leşleri yamalı bir geçmişi oynar, imtihanlar ve intiharlar üzerine kurulu hayatlardan ![]() Gecenin en serseri yanını alirım günceme ![]() ![]() Durup durup şiirler yazmak yoluna, yeni bir yaşam biçimim oldu son günlerde ![]() Kendimi sende kalabalık buluşum belki de bundan ![]() ![]() Her gece yorganımın altında sakladığım, kırlangıç sürüleriyle geliyorum sana Sen uykudayken ![]() ![]() Babam her gece ölüyor şimdilerde Annem nihavent bir çığlık oluyor Bana en çok sensizlik koyuyor ![]() ![]() Sonra babilin asma bahçelerine asıyorum kendimi uyanmak için ![]() ![]() Eski bir aşkını anlatıyorken bana, konuştuklarından yapılma bir sessizlik oluyor ağzım ![]() Kaç kez kanıyorum bir bilsen (ya da hiç bilmesen) ![]() ![]() Sesinin ardında yüzün sessiz bir tabanca gibi duruyor ![]() Kendimi kötü kurulmuş bir cümle sanıyorum ![]() Gece yüklü bir kamyon uykularımı solluyor ![]() ![]() Yastığının altında yalnızligın var biliyorum ![]() ![]() Oysa ben senden bir bardak su istedim akdeniz değil ![]() ![]() Son yalnızı benimdir bu kentin İstanbul arkamdan gelir ![]() ![]() Ey hüznü yüzünde gülücük diye taşıyan kız hep kendine mi saklarsin çocukluğunu? ![]() ![]() Ağzıma bir bulut bulaşsa da yokluğundan yapılmış Kayadan seken kurşun en serseri yanımız olur kimi zaman ![]() ![]() ve ben hep kendimi terk ederim senden her katilin aşkı her aşkın katili bir öncekinin faili hep ben olurum hep ben ölürüm ![]() ![]() ![]() İçime uzanan koridorların ortasından, hep gülerdin beni görünce ![]() Bense sana hep geç kalirdım, sona kalırdım, sonra kanardım ![]() ![]() Yağmurlarla inseydin içime, içim senden yanaydi ![]() ![]() Yüzümdeki işgaller senden karaydi ![]() ![]() Seni sevmek en gizli ağlama biçimimdi ![]() Sana yazacaklarim sil sil bitmezdi ![]() ![]() ve ben sende hiçbir şeydim sen bende herşeyken! ![]() ![]() Canım ![]() ![]() Yastığının altinda biriktirdiğin yalnızlıklarım, Kendine varlaşıp bana yoklaşan biri yapar seni ve ne kadar kaçsan o kadar yakınsındır aslında kendine ![]() ![]() Geciken sevdalar yıkık kentlere benzer bilirsin ve sevgisizlik alır bir gün seni benden ![]() ![]() İşte bu yüzden sen hep sevil ![]() ![]() Hep sevil ![]() ![]() Sevil ![]() ![]() ![]() KAHRAMAN TAZEOĞLU ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|