Aklın Varsa Mühendis Olma! =) |
04-28-2009 | #1 |
meLankoLik_asaLet
|
Aklın Varsa Mühendis Olma! =)1- Yahu sen inşaat mühendisiydin di mi? - Evet?? - Baksana bu bina yıkılır mı? - Ne bileyim ben, bisürü testi var bu işin öyle karpuza vurur gibi anlaşılmaz bu işler! - Ne biçim mühendissin lan sen? -…… 2 - Bölüm ne? - Makine mühendisliği - Kaç tane kız var lan sizde ?? -…… 3 - Ne çıkacan mezun olunca? - Gemi inşaat muhendisi - Ha, kaptan felan yani - Yok ebe olacaz 4 - Mesleğin ne evladım? - Kimya muhendisiyim amca - Sabun, şampuan felan… - Yok amca öyle değil; daha bi zor 5 - Abi senin bölüm bilgisayardı di mi? - Evet? - Ya 6 haneli icq numarası nası aliyoruz?Öğretmişlerdir size… - (tabi tabi okulda ders var ICQ101 diye) Ama,öğretmediler,bilmiyorum 6 -Ne mühendisisin? -Endüstri mühendisi -Ne endüstrisi? 7 Arkeoloji bölümünde okuyan bir kişi tarafından, bilgisayar mühendisliğinde okuyan bir kişiye yöneltilmiş soru: - Abi sen bilgisayar mühendisliğinde okuyordun dimi? - Evet - Size hacker lik yapmayı öğretiyorlar mı, böyle bir ders var mı? - Lan, siz de tarihi eser kaçakçılığı diye bir ders var mı? -?! 8 - Abi nerde okuyodun sen? - Makine mühendisliği - 4 yıllık mı? 9 - Ne mühendisisin? - Bilgisayar - Bu bilgisayarlar nasıl çalışıyorlar kuzum? - içlerinde elektronik devreler var, ikili mantığa göre… - ??! - Boşver, sen tak fişi çalışır onlar 10 - Ne mühendisisin? - Bilgisayar - Yav bizim oglana şöyle iyi bişey, oyunlu falan, toplasak kaça çıkar? 11 - Bilgisayar mühendisliğini kazandığına göre çok zeki olmalısın - Yok ya o kadar değil - Salak mısın yani? 12 - Emre aslanım sen makine mühendisiydin de mi? - Evet mahmut amca - Vallahi tebrik ederim seni ya bu arada bizim şofben bozuldu, müsait olduun bi zaman diyodum 13 - Yavrum inþaat mühendisi mi olacaksın sen? - Evet teyzecim - Ayy canim benim peki iş miş bulabilecek misin çıkınca, master yapacak msn? master yapmadan da bir anlam yok artık Mühendis kaynıyor ortalık - …Saol ya Bunları hatırlattın ya huzura kavuştum şimdi Bozmasaydın ya şu güzel ortamı, daha iyi olmaz mıydı? 14 - Ne iş yaparsın sen? - Haberleşme mühendisi - Yaw bu nokialarda radarın yeri tespit ediliyo muNasıl oluyo o ? - Benim bu telefona nerden müzik yüklenir ? - Sen şimdi telefon felan yapabiliyon mu bana da yap - Bu uydu kanallar şifresiz felan nasıl izleniyo onun bi aleti varmış, var m sende 15 - Senin okuduğun bölüm ne yienim? - Genetik mühendislii diyorlar teyzecim - Vah vah tıp fakültesi tutturamadın mı yavrum, böyle genetik mühendisi olucan? - Kandan cerahatten pek hoşlanmam 16 - Hmm yazılım mühendisliği nasıl oluyor o? - Bilgisayar yazılımı üzerine - Yazı mı yazyorsun yani bilgisayarda? - Evet yazı yazıyorum bilgisayarda (la havle) 17 - Sen şimdi ne okuyodun? - Bilgisayar mühendisliği - Evladım boşuna okuyosunuz siz, şimdiki çocukların hepsi bilgisayar kurdu, bizim oğlan bütün gün internet cafede - Tabii amca, anlıyorum 18 Işçilerin yeni girmiş makine mühendisi hakkındaki yorumları: - Bak mesela şu yeni giren mühendis var ya - Hee - CNC nin “S” sinden bile anlamıyo - CNC de “S” var mı ki lan? - Neyse işte anlamıyooo 19 - Ne okuyorsun sen? - Peyzaj mimarlığı - Ne yapar o? - Doğal çevreyi bozmadan insan gereksinimlerini karşılamak için incelemeler ve planlar yapar Kentlerdeki parkların, bahçelerin, tarım alanlarının ve yolların… - Ha yani bahçıvan olucan! ~Ç~Alıntıdır
|
|