![]() |
Rahmetlilerin Son Sözleri :) |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Rahmetlilerin Son Sözleri :)<<namludan bakınca dolu olduğu anlaşılıyormu bunun? <<Aya bak aya, kamyon farı mübarek ![]() ![]() ![]() <<Bak ellerimi bırakıp bisiklet sürebiliyorum <<tüplerimiz sigortalıdır hanımefendi ,bakın deniyorum <<Ya Ruhi Abi burası Fener tribünü değil galiba ![]() ![]() ![]() <<Bakın çocuklar, bu deney seti kapağı açılınca güvenlik önleni olaraktan elektiriği keser ![]() <<Gel abi burası boyu geçmiyor ![]() ![]() ![]() <<Bence burada mayın yok <<Erkeksen vur! <<Bu "çuf çuf "sesi de nerden geliyor? <<Bu kutunun içinden tık tık sesler geliyor yahu ![]() ![]() ![]() <<Yapma Hasan Abi şeytan doldurur ![]() ![]() ![]() <<Sessiz olun şoför uyuyor ![]() ![]() ![]() <<Kadir Abi senin için öle böle diyorlar ![]() ![]() ![]() <<Bubnları karıştırınca birşey olmaz oğlum sen kimya okumadınmı? <<Hanım b,r kibrit yak da bakalım şu gaz kokusu neyin nesiymiş ![]() <<Merak etme bizi vuramaz menzilin dışındayız ![]() ![]() ![]() <<Ne tatlı şey bu böyle , ısırır mı? <<Bir dalıp çıkacağım ![]() ![]() ![]() <<Suyun derinliği önemli değil asıl iş atlamasını bilmekte <<Elektirikçiye ne gerek var canım ben şimdi hallederim ![]() ![]() ![]() <<Helva mı yapacaksın hayatım, ne zamandır yememiştim <<Rasim abi şu omzu bir kütürdetsene <<Geeel , geeel sağ yap geel ![]() ![]() ![]() <<Gönder gönder ben tutarım ![]() ![]() ![]() <<Bak şimdi nası sollayacağız ![]() ![]() ![]() <<Arkamda öyle duracağına gelde şu uçurumun manzarasına baksana hayatım ![]() ![]() ![]() <<He he he , adamın burnuna bak ![]() ![]() ![]() <<Bu telde ne ya , yolun ortasına atmışlar ![]() ![]() ![]() <<Korkma ben attığımı vururum << Freb sağdaki miydi? << Senin için ölebilirim << Yalan söylüyorsam şuracıkta öleyim |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Rahmetlilerin Son Sözleri :) |
![]() |
![]() |
#2 |
TiFus
|
![]() Cevap : Rahmetlilerin Son Sözleri :)Ellerine sağlık yanlız ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Rahmetlilerin Son Sözleri :)ellerini bırakır sürmeye başlar ki karşıda bi fren ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Rahmetlilerin Son Sözleri :)Sessiz olun şöför uyuyor ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
delishhhh
|
![]() Cevap : Rahmetlilerin Son Sözleri :)Alıntı:
valla arkadaşım rahmetli olmasa bile başına mutlaka bişeyler gelir ![]() |
|
![]() |