Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doktor, hastalığı, müthiş, yendi

Müthiş Doktor Hastalığı Yendi

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Müthiş Doktor Hastalığı Yendi

Çalışan, eğitim düzeyi yüksek, entelektüel kadın hastalığı olarak bilinen Multipl Skleroz (MS), çağımızın hastalığı olarak adlandırılıyor Beyin ve omuriliği etkileyen kronik bir hastalık olan MS’in belirtileri halsizlik, karıncalanma, görme bozukluğu, kas sertleşmesi Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin tek fizik tedavi uzmanı Dr Leyla Atakan, 5 yıl önce bu talihsiz hastalık MS'e yakalandı Atakan "MS'e yakalandığımı öğrendiğimde dünyam başıma yıkıldı Tekerlekli sandalyeye mahkum olacağımı sandım" diyerek yaşadığı kabus dolu günleri anlatmaya başladı KASLARINIZI ÇALIŞTIRIN Atakan hastalığın nasıl sinsice ilerlediğini şöyle anlattı: "Beynime ansızın ağrılar saplanıyordu Konuşamıyor hatta kim olduğumu unutuyordum Bir bardağı bile kaldırmakta güçlük çekiyordum İlk olarak hastalığımı kabul ettim Kaslarımın çalışması için çeşitli egzersiz hareketleri denedim Başarılı oldum Hastalığım durdu Psikolojik destek aldım Bol bol yürüyüş yaptım Özellikle beslenmeme dikkat ettim" dedi Atakan MS hastalarına da şu tavsiyeyi verdi: “Ben bu hastalığı durdurmayı başardım Uykusuz kalmayın Vücudunuzun sinyallerini dinleyin ve doktora gidin
Münevver ÇAKIRTAŞ

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com