![]() |
En Çok Sorulan 6 Sağlık Sorusu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Çok Sorulan 6 Sağlık SorusuDaha fazla enerji için en güncel bilgilerSusuz kalmayın! Uzmanlar ![]() ![]() ![]() ![]() Gerinin Gün ortasında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şekerinizi dengede tutunGünlük yeme düzeniniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niçin Uykusuzluk Çekiyor ![]() Günümüzde pek çok genç kadın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeteri Kadar Uyuduğumu Düşünüyorum Ancak Yine de Gün Boyu Kendimi Yorgun Hissediyorum ![]() Öncelikle şunu belirtmekte fayda var; bu semptomların altında bir sağlık sorunu yatıyor olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Meme Kanserini Ne Kadar Ciddiye Almalıyım; Sürekli Endişelenmeme Gerek Var mı? Eğer 35 yaşın altındaysanız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenli Olarak Vitamin Takviyesi Almama Gerek Var mı? Çok uzun yıllardır bize vitamin takviyesi almanın sağlığı olumlu etkilediğini söyleyip durdular ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niçin Bana Yapışıp Kalan Son Birkaç Kiloyu Asla Veremiyorum? Pek çok kadın bunun için farklı şeyleri suçlar ve çoğu zaman yavaş aaaabolizma hızı en başta gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar İçin Test Yaptırmama Gerek Var mı? Aktif ¤¤¤¤ hayatına sahip tüm kadınların -bir ya da birden fazla partnerleri olsa bile- yılda bir kez klamidya ve gonore gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sorunlara pek fazla takılmayın! Son derece ciddi görünüp ![]() ![]() Bu ay regl olmadınız! Bu durum korunmasız cinsel ilişkiden sonra meydana geldiyse öncelikle bir hamilelik testi yaptırmanızda fayda var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sık sık başınız ağrıyorGerginlik nedeniyle oluşan baş ağrıları özellikle yoğun strese maruz kalan kadınlar arasında oldukça yaygın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birkaç gündür tuvalete gidemediniz!Bazı kişilerin bağırsakları düzenli çalışır ve her gün tuvalete gitmek onlar için son derece sıradan bir durumdur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saçlarınız dökülüyor Demir eksikliği ihtimallerden biri olsa da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|