![]() |
Gözyaşın Kederimdir Sultanım(S.a.v) |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Gözyaşın Kederimdir Sultanım(S.a.v)Kelimelerin anlamını yitirdigi bir an Gözyaşım konuşuyor yine gecenin bir yarısı ![]() ![]() ![]() Ben hep geceyi bekledim aglamak için Geceyi bekledim Senin sevgini yıldızlara anlatmak için Hasretimi dualarla anlamlandırmak için geceyi vuslat yaptım kendime Sevginin gerçegi yerleşince kalbime Yalnızlıgım ,çaresizligim ve o hiç bitmez sandıgım kederim göçüp gitti en ulaşılmaz kuytulara ![]() ![]() ![]() Karnalık kabuslar Varlıgınla en güzel düşlere bıraktı yerini Bu öyle bir aşkmış ki Sultanım Ne vazgeçilir ne de yerine biri gelir ![]() ![]() ![]() Yaradan bu aşkı ekti ya yüregime, şimdi güneş hergün yeni müjdelerle doguyor ve her akşam hiç bitmeyecek umutlarla batıyor ![]() Hep istiyorum Gül yüzünü bir kez görsem rüyamda sonra korkuyorum Sultanım Utanıyorum ![]() ![]() ![]() Ümmetin gaflette Ümmetin rüzgarla savrulmuş toz misali ![]() ![]() ![]() Gözyaşlarını görürsem eger kahrolurum Bin parçaya bölümür yüregim Acının en dayanılmazıdır Nur Cemalini üzgün görmek ![]() Efendim aglama Sen Aglama ki ay aglamasın Güller bükmesin boynunu ![]() ![]() ![]() Yüzüne bakacak yüzümüz,şefaat isteyecek dilimiz mi kalır?? güller de davacı olursa bizden ![]() ![]() ![]() Gül ne olur Sultanım Gönlünü daglayanlar kadar izinde olan ümmetin var ![]() Taifte taş atan ellere inat Sana uzanan dillere inat Küfrü hak bilen kafire inat
|