Doğanın Yasası |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Doğanın YasasıAksiyon ve reaksiyon yaşamın değişmez bir yasasıdır ![]() Beklemeyi bilen gerçek zaferle karşılaşır ![]() Eğer iyiyi yakalarsanız insanların yanında ve her yerde en iyi yere sahip olursunuz![]() Eğer birine yardım ederseniz yardım ettiğiniz bu kişi yardım etmenize vesile olmaya devam edecektir![]() Diğer insanların sukûnetine yardım ederseniz barış da sizin etrafınızda belirecektir![]() Yükselmenizi sağlayan zamanı değerlendirirseniz bu zaman size mucizeler sağlayacaktır![]() Yaşamı kutsarsanız yaşam da sizin varlığınızı kutsayacaktır![]() Hizmet etmeye çalışırsanız bu çalışmanız ihtiyacınız olan yönlendirmeyi size sunacaktır![]() İnsanları seviniz ve bu sevgi size tesir dolu olarak geri dönecektir ![]() Ektiğinizi biçeceksiniz Bunun zaten çok açık olduğunu ifade edebilirsiniz Ayrıca hep iyilikle ilgili olanı yaşamda kelimelere döküyoruz![]() Eğer bunu denemeyi başarırsak elbetteki sevinç çığlıklarıyla parlayan sürprizler kaçınılmaz olarak karşımıza çıkacaktır![]() Andre Luiz İspanyolcadan Çeviren: İsmet Yalçın |
|
|
|