![]() |
Gerçek Tanrısallığı Deneyimleyin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerçek Tanrısallığı DeneyimleyinIçinizdeki Gerçek Tanrisalligi Deneyimleyin Aydinlanmanizi almak istiyorsaniz asagidaki adimlari takip etmeniz yeterlidir ![]() ![]() ![]() ![]() Sag elinizi, kalbinizin üzerine koyun ![]() "Anne, Ben saf ruh muyum?" Sag elinizi sol kaburga kemiginin altina koyun ![]() "Anne, ben kendi kendimin ögretmeni miyim?" diye sorun Sag elinizi sol kasiginiza koyun ve içinizden 6 defa "Anne bana saf arzuyu ve saf bilgiyi ver" diye tekrar edin ![]() Sag elinizi sol kaburga kemiginin altina koyun içinizden 10 kere "Anne, ben kendi kendimin ögretmeniyim" diye tekrarlayin ![]() ![]() "Anne, ben saf ruhum" diye tekrarlayin ![]() "Anne, ben suçlu degilim" diye tekrarlayin ![]() Sag elinizi alniniza koyun, basinizi hafifçe öne dogru egerek içinizden sayisiz defa "Anne, ben kendimi ve herkesi affediyorum" diye tekrarlayin ![]() "Allah`im lütfen bilerek ya da bilmeyerek yaptigim tüm hatalari affet" diye tekraralayin Sag elimizi iyice gererek avuç içinizle basinizi bingildak noktasina bastirip saat yönünde 7 defa masaj yapin ve her defasinda sunu söyleyin; "Anne, bana aydinlanmami ver" Simdi ellerinizi açik bir vaziyette dizlerinizin üzerine koyun ve Shri Mataji`nin resmine düsünmeden bakin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|