Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Psikoloji / Sosyoloji / Felsefe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
deneyimleyin, gerçek, tanrısallığı

Gerçek Tanrısallığı Deneyimleyin

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gerçek Tanrısallığı Deneyimleyin

Içinizdeki Gerçek Tanrisalligi Deneyimleyin

Aydinlanmanizi almak istiyorsaniz asagidaki adimlari takip etmeniz yeterlidir Sirtiniz dik ama rahat bir sekilde oturun Toprak Anne negativiteyi ayaklarimiz araciligi ile kendisine çektigi için ayakkabilarinizi çikarmak aydinlanmanizi kolayca almaniza yardimci olacaktir Iki elinizi avuçiçleri yukariya bakacak sekilde dizlerinizin üzerine, koyun, Shri Mataji`nin resmine bakin ve rahatlayin

Sag elinizi, kalbinizin üzerine koyun Içinizdeki annesel enerjiye - Kundalini - hitap ederek 3 kere sorun:
"Anne, Ben saf ruh muyum?"
Sag elinizi sol kaburga kemiginin altina koyun Içinizden 3 kere
"Anne, ben kendi kendimin ögretmeni miyim?" diye sorun

Sag elinizi sol kasiginiza koyun ve içinizden 6 defa
"Anne bana saf arzuyu ve saf bilgiyi ver" diye tekrar edin

Sag elinizi sol kaburga kemiginin altina koyun içinizden 10 kere
"Anne, ben kendi kendimin ögretmeniyim"
diye tekrarlayin Sag elinizi kalbinizin üzerine koyun Içinizden 12 kere
"Anne, ben saf ruhum"
diye tekrarlayin Sag elinizi sol omzunuzla basinizin birlestigi yere koyup, basinizi saga dogru çevirerek içinizden 16 defa
"Anne, ben suçlu degilim" diye tekrarlayin

Sag elinizi alniniza koyun, basinizi hafifçe öne dogru egerek içinizden sayisiz defa
"Anne, ben kendimi ve herkesi affediyorum"
diye tekrarlayin Sag elinizi basinizin arkasindaki bombeli kisma koyup basinizi geriye dogru atip
"Allah`im lütfen bilerek ya da bilmeyerek yaptigim tüm hatalari affet"
diye tekraralayin Sag elimizi iyice gererek avuç içinizle basinizi bingildak noktasina bastirip saat yönünde 7 defa masaj yapin ve her defasinda sunu söyleyin;
"Anne, bana aydinlanmami ver"

Simdi ellerinizi açik bir vaziyette dizlerinizin üzerine koyun ve Shri Mataji`nin resmine düsünmeden bakin Sonra sol elinizi basinizin 10-15 cm üzerine götürün ve basinizin üzerinden disariya çikan serin veya sicak bir esinti olup olmadigina bakin Sag elinizle de kontrol edin Bir süre sonra ellerinizde ve basinizin üzerinde hafif bir serin esinti hissetmeye baslayacaksiniz Rahatladiginizi ve düsüncelerinizin yavas yavas kayboldugunu hissedeceksiniz Bu meditasyonun ilk asamasidir -düsüncesiz farkindalik - bu saf ve huzurlu bir bilinç halinde, herseyin tamamen farkinda oldugunuz ama hiçbir sey düsünmediginiz bir konumdur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com