![]() |
Telefonda Konuşmak Gunumuzde En Onemli Beceri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Telefonda Konuşmak Gunumuzde En Onemli Beceriİnanilmaz hiz, inanilmaz rekabet, inanilmaz değişim ![]() ![]() Kimse yetişemiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herkes yoğun, herkesin kendi önceliği var, herkes önemli ve değerli olmak, hatırlanılmak istiyor ![]() ![]() İşte bu tempodayken, biri sizi telefon ile arıyor firmanız hakkında bilgi almak, randevu almak veya bir şeyler satmak istiyor ![]() ![]() Bir insanın telefon ile o anda dikkatini çekebilmeniz, istek ve merak uyandırmanız, tamamen sizin telefonla konuşma becerinize kalmış bir durumdur ![]() İş yerindeki hızlı trafik ve yoğun iş temposu nedeniyle , iletişimde en önemli iki mecra; telefon, e-mail veya mesajlaşmadır ![]() ![]() Bu iletişim araçlarının içinde “Telefon” en etkili olan araçtır ![]() ![]() ![]() E-mail bunun için çok uygun bir araç değildir ![]() ![]() ![]() Bugün yeni iş verdiğimiz Call Center merkezini ziyarete gittim ![]() ![]() ![]() Bizimle ilgilenecek müşteri temsilcimiz çok gençti, ve bu ilk işiydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendisini gözlemlemeye başladım, o kadar güzel ve samimi konuşuyordu ki müşteri adayları her türlü bilgiyi çekinmeden kendisi ile paylaşıyorlardı ![]() Bu olumlu durumun neden olabileceğini düşününce, bu bayanın öncelikle pozitif olduğunu gördüm ![]() ![]() ![]() Günümüzde Call Center operasyonlari hızla büyüyen bir faaliyet alanı ![]() ![]() ![]() Kredi Kartı pazarlaması en yaygın olanı ![]() Call Center elemanı satış elemanına göre çok daha başarılı sonuç alıyor ![]() ![]() Öncelikle çok iyi eğitiliyorlar ![]() ![]() ![]() En önemlisi bu işte kendileriden ne beklendiğinin farkındalar, işlerine saygıları var ve hedef odaklı çalışıyorlar ![]() Diğer taraftan Satış Elemanları telefonla arama işini sevmeden yapıyor, tam olarak konsantre olamıyorlar ve bu nedenle başarısızlık oranı daha fazla oluyor ![]() Sizlerde bu konuyla ilgili tecrübe ve düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim ![]() Gelecekte Telefon ile satış yapmasını veya iletişim kurmasını bilmeyen satışcılar hedeflerinin gerisinde kalacaklar… Telefonla konuşmak bir sanattır, bu konuda kendinizi yetiştirmeniz sizi iş hayatında zirveye taşıyacaktır Taner Özdeş |
![]() |
![]() |
|