![]() |
Astral Uygulamalar :Lusid Rüya Görme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Astral Uygulamalar :Lusid Rüya GörmeBDD konusunda uzmanlasmis cogu insana gore , benligimizin bir parcasi zaten BDD’yle hasir nesir olmus durumdadir ![]() gece benligimizin bir kisminin fiziksel bedenimizden ayrilarak kendi basina isler yaptigindan soz eder ![]() dunyadan oyle uzak tir ki , genelde bu gezintilerden hatirlayabildigimiz tek sey , boluk porcuk “ruyalardir” ![]() BDD’ler ve lucid ruyalar sirasinda bedenimiz uyukudadir , ancak ruyalarin aksine , bilincimiz uyaniktir ![]() dalar ![]() bilincinizi “uyandirmanin ” bir yolu var ![]() BDD’ye cevirebilirdiniz ![]() bir ruya oldugunu biliyorum , su anda gayet uyanigim ” diyebilirdiniz ![]() gorurdunuz , ya da kendinizi ruyadan cikarip BDD yasayabilirdiniz ![]() Her ikisi de oldukca eglencelidir ![]() Lucid ruyalar harikadir ![]() yapabilirsiniz ![]() seyi yapabilirsiniz ![]() onun kadar gercekci degildir ![]() ![]() karsilik BDD bazen daha kisitlayici olsa da gercektir ![]() Asil problem su ki , genelde uyudugunuz zaman kendi kendinizi uyandirmak akliniza gelmez ![]() degilsinizdir : Uyanik oldugunuzu dusunmekle mesgulsunuzdur ![]() Iste size bu problemin ustesinden gelebilmek icin basit bir yontem ![]() goruyorum ?” … ![]() ruyanizda bu yazilari okudugunuzu goruyorsunuzdur ![]() bunlarin ruya olmadigini nereden biliyorsunuz ? Butun bunlarin ruya olmadigindan emin omanizi istiyorum … Eger bugun butun gun boyunca her 15 dakikada bir kendinize bu soruyu sorarsaniz , muhtemelen gece ruya gorurken de kendinize ayni soruyu soracaksinizdir ![]() da tasinir ![]() Bunu her 15 dk ![]() sorarsaniz , kendinizi ruyada yakalama sansiniz o kadar artacaktir ![]() Kendinize hatirlatici birsey belirleyebilirsiniz ![]() ![]() ![]() Saatinize ne kadar SIK bakarsiniz ? Saate her baktiginizda , ruya gorup gormediginizi anlamaya calisin ![]() ![]() sizin icin hayatinizi degistirebilecek bir deneyim olabilir ![]() Artik size mutlu ruyalar ve belki de mutlu BDD’ler diliyorum ![]() R ![]() |
![]() |
![]() |
|