![]() |
Hangisini Daha İyi Beslersem!" |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hangisini Daha İyi Beslersem!"YAŞLI KIZILDERİLİ REİSİ kulübesinin önünde torunuyla oturmuş, az ötede > > > > > birbiriyle boğuşup duran iki köpeği izliyorlardı ![]() > > > > > beyaz, > > > > > biri siyahtı ve oniki yaşındaki çocuk kendini bildi bileli o > > köpekler > > > > > dedesinin kulübesi önünde boğuşup duruyorlardı ![]() > > > > > Dedesinin sürekli göz önünde tuttuğu, yanından ayırmadığı iki iri > > > köpekti > > > > > bunlar ![]() > > > ötekinin > > > > > de olduğunu, hem niye renklerinin illa da siyah ve beyaz olduğunu > > > anlamak > > > > > istiyordu artık ![]() ![]() > > > > > Yaşlı reis, bilgece bir gülümsemeyle torununun sırtını sıvazladı ![]() > > > "Onlar" > > > > > dedi, "benim için iki simgedir evlat ![]() > > > > > "Neyin simgesi" diye sordu çocuk ![]() > > > > > "İyilik ile kötülüğün simgesi ![]() > > iyilik > > > ve > > > > > kötülük içimizde sürekli mücadele eder durur ![]() > > ben > > hep > > > > > bunu düşünürüm ![]() ![]() > > > > > Çocuk, sözün burasında, mücadele varsa, kaz:-):-):-):-):-) da olmalı diye > > düşündü > > > ve > > > > > her çocuğa has bitmeyen sorulara bir yenisini ekledi: > > > > > "Peki, sence hangisi kazanır bu mücadeleyi?" > > > > > Bilge reis, derin bir gülümsemeyle baktı torununa: > > > > > "Hangisi mi evlat? Ben hangisini daha iyi beslersem!" |
![]() |
![]() |
![]() |
Hangisini Daha İyi Beslersem!" |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hangisini Daha İyi Beslersem!"Sİyah KÖpeĞe Rengİnden Dolayi Bİraz Haksizlik Edİlİyo Gİbİ ![]() Hanİ IrkÇilik Tan Dava AÇmasin ![]() Bendede Var Bİtane Uysalmi Uysal,onada Bİ Okumam Lazim Bu Yaziyi ![]() DÜŞÜncelerİ Önemlİ Tabİ ![]() Yazi İÇİn TeŞekkÜrler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|