![]() |
Estetik Mağduru Olmamak İçin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Estetik Mağduru Olmamak İçinGüzelleşmek için bıçak altına yatmadan önce bir kez daha düşünün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TÜCCAR DOKTORLAR BİLGİ VERMİYOR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biz önce doktoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hastayı ameliyat sonrasına iyi hazırlamak lazım ![]() ![]() ![]() ![]() KENDİNİZE GÜVENİN ESTETİĞİ BOŞVERİN Vatan gazetesi yazarı ve estetik mağduru Ayşe Brav ![]() ![]() "Bu ülkede insan sağlığının zerre kadar ehemmiyeti yok ![]() Doktor ve hastane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama liposuction geçici bir çözüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanların sağlıklı görünmeleri için spor ve diyet yapmaları lazım ![]() ![]() ![]() ![]() ERKEK HASTALAR DAHA MEMNUNİYETSİZ Hastalar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birisi size mazeret olarak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu ameliyatları denetleyen bir kurum yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hasta "Ben 18 yaşındaki halim gibi olmak istiyorum" derse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En başarılı estetik operasyon ![]() ![]() ![]() Kadınların güzellik için canını alın ![]() ![]() ![]() ![]() Başkası için değil kendisi için ameliyat olanlar mutlu oluyorlar ![]() Diğerlerini ne kadar mükemmel ameliyat etseniz de bir bahane bulacaklardır ![]() GÜNEŞE ÇIKIYOR SONRA SAKLIYORLAR Türkiye'de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hasta ![]() ![]() ![]() Hastalar birebir cerrahlarıyla görüşmeli ![]() ![]() ![]() Hasta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hasta ![]() ![]() ![]() ![]() Ben hastalarıma olabilecekleri önceden anlatıyorum ![]() ![]() ![]() Hastaların sorumluluğu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üstelik hastalar bize ikinci defa geldiklerinde sigara içtiklerini veya güneşe çıktıklarını itiraf edemiyorlar ![]() ![]() Sonra da 'Ameliyatım başarısız oldu' diyorlar ![]() |
![]() |
![]() |
|