![]() |
Çocuk Mamalarinin Hazirlanmasi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çocuk Mamalarinin HazirlanmasiYulaf Çorbası : 25 gram yulaf, 500 gram suda 30 dakika ıs:-)latılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Un Çorbası : 20-30 gram buğday unu veya mondamin bi:-)raz su ile hamur haline getirilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bisküi, elma ve muz mahallebisi : 30 gram bisküvi, 200 gram kaynar suya atılır ![]() ![]() ![]() Sebze Çorbası : Sebze temizlenmeli, iyice doğranmalı, su ile kaynatılmalı, süzgeçten geçirmeli, altı aylıktanbüyük çocuklar için bir parça tereyağ konulabilir ![]() ![]() ![]() Süt Çorbası : 12 gram buğday unu veya mondamin, 200 gram çiğ süt karıştırılır ![]() ![]() ![]() ![]() Bisküi mahallebisi : îki büsküi veya 30 gram galeta ezilir, buna bir çay kaşığı şeker, 150 gram süt ilâve edilir, mahallebi oluncaya kadar kaynatılır ![]() |
![]() |
![]() |
|