![]() |
Sultan Kebabı Böreği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sultan Kebabı BöreğiSultan Kebabı Böreği Malzemeler:
Etleri yağla suyun salıp çekene kadar kavuralım ![]() ![]() ![]() ![]() Yufkaları üst üste serip 6 parçaya ayıralım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sos için margarini eritip,unu ilave ederek karıştıralım ![]() ![]() ![]() Not:Bu tarif tamamen Emine BEDER’e aittir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sultan Kebabı Böreği |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sultan Kebabı BöreğiSebzeli Sultan Böreği Malzemeleri:
Tavuk etini haşlayıp süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zeytinyağını tavada ısıtıp soğanı soteleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yufkalardan birini tezgaha serin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yufkalardan birini yağlanmış küçük cam kaba kenarları dışa taşacak şekilde yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerlerine kalan yağlı su karışımını sürün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|