![]() |
Şeftalili-Böğürtlenli Pay Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şeftalili-Böğürtlenli Pay TarifleriŞeftalili-Böğürtlenli Pay Malzemeler: Pay hamuru:
Un, şeker ve tuzu mutfak robotunda karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru robottan çıkartıp iki parçaya ayırın ![]() ![]() Bu arada şeftali, böğürtlen, limon suyu ve tuzu karıştırıp bir kenara alın ![]() ![]() ![]() Bir saat sonra pay hamurlarından birini dolaptan çıkartın ![]() ![]() ![]() Hamuru 2 yağlı kağıt arasında kalıbınızdan biraz daha büyük olacak şekilde açın ![]() ![]() ![]() ![]() İç malzemeyi hamurun üzerine yayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|