![]() |
Hanım Göbeği Tatlısı Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hanım Göbeği Tatlısı TarifleriHanım Göbeği Tatlısı Malzemeler:
Şerbet hazırlanarak soğumaya bırakılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hanım Göbeği Tatlısı Tarifleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hanım Göbeği Tatlısı TarifleriHanım Göbeği Tatlısı Malzemeler:
Şeker, 3 su bardağı su ile kaynatılıp köpükleri alınır ![]() ![]() Bakır bir tencereye 2 bardak su, margarin, tuz konup kaynatılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ceviz büyüklüğünde parçalara ayrılır ![]() ![]() Isıtılmış yağa konur ![]() ![]() ![]() Sonra şuruba atılır ![]() ![]() Not:Hazırlanan hamur hurma şeklinde yapılabilir ![]() Tatlının içinin iyi pişmesi için yağı her sefer soğutmak gerekir ![]() Tatlının hamur olmaması için şurup soğuk, pişen hamur ise sıcak olmalıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|