¼ fincan pecorino peyniri (ya da kaşar peyniri) rendelenmiş
5 adet domates (küp şeklinde kesilmiş) ya da 1 kutu doğranmış domates
½ fincan beyaz şarap
3 diş sarımsak (ince dilimlenmiş)
½ fincan maydanoz (doğranmış)
2 yemek kaşığı kırmızı pul biber
Tuz, karabiber
Hazırlanışı:[*]Biftek dilimlerini bir tabağa koyun Her dilimin ortasına rendelenmiş peynir, sarımsak ve maydanoz koyun Biftekleri sararak rulo haline getirin Üzerlerine tuz, karabiber ve kırmızı biber serpin Açılmaması için üstlerine kürdan batırın()[*]Rulo halindeki etleri tencereye koyun Şarabı ve domatesleri ekleyin Kısık ateşte 2 saat kadar pişirin[*]Etler piştikten sonra servis tabağına alarak sıcak servis yapın Afiyet Olsun
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.