Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biftek, domates, italya, rulo, soslu

Domates Soslu Biftek Rulo (İtalya)

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Domates Soslu Biftek Rulo (İtalya)







Domates Soslu Biftek Rulo (İtalya)

Malzemeler:
  • 8 adet ince biftek parçası
  • ¼ fincan pecorino peyniri (ya da kaşar peyniri) rendelenmiş
  • 5 adet domates (küp şeklinde kesilmiş) ya da 1 kutu doğranmış domates
  • ½ fincan beyaz şarap
  • 3 diş sarımsak (ince dilimlenmiş)
  • ½ fincan maydanoz (doğranmış)
  • 2 yemek kaşığı kırmızı pul biber
  • Tuz, karabiber
Hazırlanışı:[*]Biftek dilimlerini bir tabağa koyun Her dilimin ortasına rendelenmiş peynir, sarımsak ve maydanoz koyun Biftekleri sararak rulo haline getirin Üzerlerine tuz, karabiber ve kırmızı biber serpin Açılmaması için üstlerine kürdan batırın()[*]Rulo halindeki etleri tencereye koyun Şarabı ve domatesleri ekleyin Kısık ateşte 2 saat kadar pişirin[*]Etler piştikten sonra servis tabağına alarak sıcak servis yapın Afiyet Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.