![]() |
Yoğutlu Babagannuş (Arap) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoğutlu Babagannuş (Arap)Yoğutlu Babagannuş (Arap) Malzemesi
Patlıcan ve biberleri tercihan odun veya odunkömürü ateşinde közleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Patlıcan ve biberleri tahta bir havanda dövün ![]() ![]() Patlıcan ve biberleri malzemenin tümünü rahatça alabilecek bir kaba aktarın ![]() ![]() Babaganuşu bir servis tabağına aktarın ![]() Tereyağını küçük bir sahanda orta ateşte kızdırın, içine kırmızı biberi katıp bir kez karıştırdıktan sonra sahanı ateşten alın ![]() Babaganuşun üzerine kızdırılmış tereyağını gezdirip maydanoz dallarıyla süsledikten sonra servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|