![]() |
Şaraplı Tas Kebabı /Böf Burjinyon (Fransa) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şaraplı Tas Kebabı /Böf Burjinyon (Fransa)Şaraplı Tas Kebabı /Böf Burjinyon (Fransa) Malzemeler :
Eti 3 cm ![]() ![]() Yağın 25 gramını bir tavada zeytinyağla karıştırarak eritin ![]() ![]() ![]() Aynı yağa eti ve pastırmaları atıp nar gibi oluncaya kadar kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koyulaşan karışımı etin üstüne dökün ve tencerenin kapağını kapatarak 150 derece ısıdaki fırında 1,5 saat kadar pişirin ![]() Yağın geri kalmış olan 25 gramını eritin ve mantarı 2-3 dakika kavurun ![]() ![]() Sonra üzerine küçük kesilip kızartılmış ekmekle ince kıyılmış maydanozu serperek sıcak olarak servis yapın ![]() Afiyet Olsun |
![]() |
![]() |
|