![]() |
Kalıpta Krema/ Kör Ala Krema (Fransa) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalıpta Krema/ Kör Ala Krema (Fransa)Kalıpta Krema / Kör Ala Krema (Fransa) Malzemeler :
Tahta bir kaşık kullanarak peyniri ince bir tel elekten, derin bir kaba ezerek geçirin ![]() ![]() Hazırladığınız karışımı ya altı delikli, kalp şeklindeki kalıplara dökün yada içine tülbent serilmiş bir süzgeç içine koyun ve sabaha kadar süzülmesi için serin bir yerde bırakın ![]() Servis yapmadan önce, kalıpları servis tabaklarına ters olarak çevirip boşaltın, üzerine çilek ve tat vermesi için pudra şekeri serpiştirin, sonra çilekle süslediğiniz kremayı servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|