Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat > Köşe Yazıları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atatürkçüyüm

Ben Atatürkçüyüm

Eski 04-23-2009   #1
delishhhh

Ben Atatürkçüyüm

Profesör Mehmet Haberal, Prof Erol Manisalı ve rektörler 12 dalga Ergenekon kapsamında gözaltına alındılar ve muhtemelen tutuklanacaklar
Bu, bana Allah, adalet dedirtti Sonra da birileri milletle dalga geçiyor dedim, daha sonra da Hasan Pulur kardeşimin geçenlerde alıntı yaptığı Nazi döneminde muhalefet yapan Papaz Martin Niomeller’in sözlerini hatırlattı
“Önce sosyalistleri topladılar
Sesimi çıkarmadım,
Çünkü ben sosyalist değildim
Sonra sendikacıları topladılar
Sesimi çıkarmadım,
Çünkü sendikacı değildim
Sonra Yahudileri topladılar
Sesimi çıkarmadım,
Çünkü Yahudi değildim
Sonra beni almaya geldiler
Benim için sesini çıkaracak
kimse kalmamıştı

Başbuğ’un konuşması
Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ’un İstanbul’daki Harp Akademileri Komutanlığında yaptığı konuşmasını bizzat dinledim
Sağlığımı zorlayarak İstanbul’a geldim Sevgili asker ocağının kokusunu duymak, komutanlarımı belki son defa görmek istedim
Çok ilginç konuşmayı ilerde analiz etmeye çalışacağım Başbuğ entelektüel bir komutan Konuşmasını sadece “okumuyor” içtenlikle konuşuyor, herhalükarda Hilmi Özkök değil İlk temas ettiği konu “cemaat” tehlikesi, Kürt konusu ve “Asimilasyon-Entegrasyon” farkı
Şimdi gelecek hafta yapacağı basın toplantısını bekliyorum
Başbuğ’un konuşması tabii DTP/PKK’yı sonra da son dalga yüzünden pusulaları şaşıran entelleri ve cemaati rahatsız etmiştir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com