![]() |
Sana Gitme Demeyecegim Ama Gitme |
![]() |
![]() |
#1 |
bessraa
|
![]() Sana Gitme Demeyecegim Ama GitmeDüşünülmeden çıkılmış yolculukların ardında, hangisini yaşamak daha zordur bilemem ama her insan bulunduğu sınırlar ve sırlar içinde yaşabileceğinin en ağırını yaşıyor olsa gerek ![]() ![]() Ne diyelim; derman derde, vuslat gidişlere, su susuzluklara ve susuzluk yaşlara ![]() ![]() ![]() ![]() Ben kendimi yazsam; beceremem ![]() ![]() ![]() Lakin; Beni en çok çöl çiçekleri bilir ![]() İncinir yanıma yaraşmayan erinçler yitirilişlerine, Şen, Gaddar Kahkahalar atar köşesinde keder, Lakin; Yok bu çölde bir damla su çöl çiçeğine değer ![]() ![]() ![]() Düşünülmeden çıkılmış bir yolculuk bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sana gitme demeyeceğim ama gitme ![]() ![]() ![]() derdi ya sevdiğimiz şair şimdilerde ben şiir okurken o yağmur yüklü bulutlar tepe üşüşüyor ![]() "An'lar" eksiliyor saniye saniye ömrümden içinde sen olduğun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sen de benle gel" demeni mi bekliyorum acaba diye soruyorum kendime ![]() ![]() ![]() Uzatmanın alemi yok sanırım bazı sözleri ![]() ![]() Git, Dönüşüne yakalaşalım ![]() ![]() ![]() Bakma gözlerime, hava yağmurlu, hava soğuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sana gitme demeyeceğim ama gitme ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() elinde gül tutmuş süper yok bu çölde bir damla su çöl çiçeğine değer eline sağlık
|