Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
reklam, yeni, zaman, şafakta, şok

Zaman Ve Yeni Şafak'ta ŞOK Reklam!

Eski 04-22-2009   #1
dejavu2009
icon109

Zaman Ve Yeni Şafak'ta ŞOK Reklam!

Zaman ve Yeni Şafak Gazeteleri 19042009 sayılarının arka kapağında şok bir reklama yer verdi

Özellikle İsrail’in Gazze saldırısından sonra ülkemizde de büyük yankı bulan İsrail’e destek veren firmalara karşı boykot kampanyasından sonra bugün muhafazakâr çevreleri şok eden bir gelişme yaşandı

Zaman zaman yaptıkları yayınlarla Coca Cola'nın arkasında İsrail'in olduğunu ve Coca Cola'ya verilen paranın Filistinlilere mermi olarak döndüğünü savunan bu iki muhafazakar gazete, tam sayfa Coca Cola reklamı yayınladı

Muhafazakar çevrelere yakınlığı ile bilinen Zaman ve Yeni Şafak Gazeteleri bugünkü sayılarının (18 Nisan 2009) arka yüzünde tam sayfa olarak COCA COLA reklamı yayınladı Reklamın sloganı olarak belirlenen “mutluluğa kapak aç” cümlesinin büyük puntolarla yazıldığı reklamda COCA COLA’nın satışlarının düşmesini önlemek için propaganda içerikli birçok cümle de reklam metni içinde kullanıldı

Özellikle muhafazakar çevrelerde büyük tepki toplayan ve İsrail’le ilişkileri sürekli konuşulan COCA COLA reklamının İsrail’in Gazze katliamı döneminde Filistin’e yardım kampanyalarında birçok yayın yapan Zaman ve Yeni Şafak gibi bir gazetelerde yayınlanması halkta ve hatta kendi okuyucuları arasında tepki ve şaşkınlıkla karşılandı

Bence şaşılacak bir durum yok adamlar para kazanacak
siz mi maaşlarını vereceksiniz? Hayır!
İşine gelmediğinde karalar, her türlü şeyi söyler
İşine geldiğinde alnından bile öper
Zamana ve mekana göre hareket etmek günümüz şartlarında doğaldır
Ne yani gidip adamlara kızacak mısınız?
Sakın bunu yapmayın Size el altından gülerler bunlar

Yazılan bir kaç yorumu sizinle paylaşmak istiyorum:

1- İşte ana tema PARA=MADDİYAT gerisi şamda kayısı:( hani onca almayın boykot edin nidaları? zamanın bektaşileri boşa dememişler o bir sürü lafları cenette bu dünyada cehennemde neyi nerde ararsın!)

2- zaman gazetesinin vermesi neden ilginç geldi ki size,o gazetenin müslümanları savunma amacı yok ki

3- Ülker de Danimarkalı bir sakız üreticisiyle ortaklık anlaşması imzaladı, ne olacak şimdi? Kolayla aram yoktur ama şekerli su Cola Turka''yı rakipleriyle aynı fiyattan satışa sunup bir rakibi hakkındaki henüz kanıtlanmamış iddalarla milleti keklemeye çalışmak da başka bir strateji olsa gerek, hoş Tuncay Özilhan İsrail''in öz evlatlarından biri de olabilir ama Ülker de sütten çıkmış ak kaşık değil Zaman ve STV Irak katliamını kaç kere eleştirdi ona da bakmak lazım (Adem)

4- Arkadaşlar bu reklamı savunanlar var aranızda onlarda fethullah gülen in cemaatinde kalan kişiler (%90) Siz değilmiydiniz israilin yaptıklarını kınayan Siz değilmiydiniz bu katliama dur demek için Filistine yardım toplayan Benim patronumun 2 tane zman gazetesi üyeliği vardı sırf ögrenciler okutuyor benim paramlada bir ögrenci okusun diye zman gazetesine üye oldu Fakat bu reklamı gözünce öfkeden deliye döndü (aynı benim gibi ) hemen zman gazetesinin ilçe temsilcisini aradı ve aboneliğini iptal ettirdi haklıda ve 1-2 saat sonra gülen cemaatinin ABİLER diye tabir ettikleri kişilerden birisini gördüm ve rekam hakkında biraz münakaşa yaptık ve bana dediki bırakın artık şu yabancı dşmanlığını dedi ve benim için bu gazeteyi tamamen bitirdi (Abdullah)

5- aman bunlar zamanında faize haram diyorlardışimdi bank asya olunca helal oldu (spook)

6- Zaman ve Yeni Şafak'ın bedeli bir sayfa ilanmış Öğrenmiş olduk Demek ki bunları satın almak için bir sayfalık ilan bedeli neyse veridn mi kulun olurlar Ruhlarına fatiha bile diyemiyorum Allah ıslah etsin En çok merak ettiğim şu DEĞERİNİZ BU KADAR UCUZ MU OLMALIYDI? Sayın Gülen hoca bir de bu Zaman'ın ölümü için taziye yayınlarmısınız? (Ademoğlu)

7- Ben cocacola reklamını zaten savunmuyorum aksine üzüldüm Cola reklamı çıkardı diye gazeteyi alaşağı edenlere kızgınlığım sayısız, bilinen bilinmeyen bir sürü yararı vardır memlekete ama şu ana kadar kimse sesini çıkaramıyordu zaman için cocacola reklamı kondu al işte fırsat reklamı koymak baştan stratejik bi hata başlı başına hata ama gazete güzel gazete evet eleştirelim sonuna kadar ama bu bütünüyle kötüydü demek insanı üzüyor (Hüseyin ACAR)

8- Yazıklar olsun başka denecek bir şey bulamıyorum yahudiler en kolay sizleri satın alabiliyor (enzelin)

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Zaman Ve Yeni Şafak'ta ŞOK Reklam!

Eski 04-22-2009   #2
dam99

neresin den tutayım neresini savunayım bilemedim ve çok çok üzüldüm ama şuda gerçek ben elhamdüiliillah müslümanım ama dört dörtlük olmasa bile şunun için diyeceklerim bu gazeteler benim gibi insanların düşüncelerini yansıtmıyor zaten yansıtamazda ha hiç mi güzel haberleri olmuyor el betteki vardır fakat suçlarken de beni de suçlamayınM Ü S L Ü M A N I M diye

Eski 04-22-2009   #3
delishhhh

pkk yı öven gazeteden müslümanlık beklemek ve umut bağlamak işte sonu budur bunlar para verilse sat vatanını dese vatanınıda karalayıcı reklamlar verirler hemde büyük puntolarla
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-22-2009   #4
emraxx

Ne bekliyordunuz ki zaten ??? Bence şok bir haber değil buEfendilerinin reklamlarını yapmışlar daha doğal ne olabilir ki??
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com