![]() |
Zaman Ve Yeni Şafak'ta ŞOK Reklam! |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Zaman Ve Yeni Şafak'ta ŞOK Reklam!Zaman ve Yeni Şafak Gazeteleri 19 ![]() ![]() ![]() Özellikle İsrail’in Gazze saldırısından sonra ülkemizde de büyük yankı bulan İsrail’e destek veren firmalara karşı boykot kampanyasından sonra bugün muhafazakâr çevreleri şok eden bir gelişme yaşandı ![]() Zaman zaman yaptıkları yayınlarla Coca Cola'nın arkasında İsrail'in olduğunu ve Coca Cola'ya verilen paranın Filistinlilere mermi olarak döndüğünü savunan bu iki muhafazakar gazete, tam sayfa Coca Cola reklamı yayınladı ![]() Muhafazakar çevrelere yakınlığı ile bilinen Zaman ve Yeni Şafak Gazeteleri bugünkü sayılarının (18 Nisan 2009) arka yüzünde tam sayfa olarak COCA COLA reklamı yayınladı ![]() ![]() Özellikle muhafazakar çevrelerde büyük tepki toplayan ve İsrail’le ilişkileri sürekli konuşulan COCA COLA reklamının İsrail’in Gazze katliamı döneminde Filistin’e yardım kampanyalarında birçok yayın yapan Zaman ve Yeni Şafak gibi bir gazetelerde yayınlanması halkta ve hatta kendi okuyucuları arasında tepki ve şaşkınlıkla karşılandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bence şaşılacak bir durum yok adamlar para kazanacak siz mi maaşlarını vereceksiniz? Hayır! İşine gelmediğinde karalar, her türlü şeyi söyler İşine geldiğinde alnından bile öper ![]() ![]() ![]() Zamana ve mekana göre hareket etmek günümüz şartlarında doğaldır ![]() Ne yani gidip adamlara kızacak mısınız? Sakın bunu yapmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazılan bir kaç yorumu sizinle paylaşmak istiyorum: 1- İşte ana tema PARA=MADDİYAT gerisi şamda kayısı:( hani onca almayın boykot edin nidaları? zamanın bektaşileri boşa dememişler o bir sürü lafları cenette bu dünyada cehennemde neyi nerde ararsın!) 2- zaman gazetesinin vermesi neden ilginç geldi ki size,o gazetenin müslümanları savunma amacı yok ki ![]() ![]() ![]() 3- Ülker de Danimarkalı bir sakız üreticisiyle ortaklık anlaşması imzaladı, ne olacak şimdi? Kolayla aram yoktur ama şekerli su Cola Turka''yı rakipleriyle aynı fiyattan satışa sunup bir rakibi hakkındaki henüz kanıtlanmamış iddalarla milleti keklemeye çalışmak da başka bir strateji olsa gerek, hoş Tuncay Özilhan İsrail''in öz evlatlarından biri de olabilir ama Ülker de sütten çıkmış ak kaşık değil ![]() ![]() 4- Arkadaşlar bu reklamı savunanlar var aranızda onlarda fethullah gülen in cemaatinde kalan kişiler (%90) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5- aman bunlar zamanında faize haram diyorlardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6- Zaman ve Yeni Şafak'ın bedeli bir sayfa ilanmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7- Ben cocacola reklamını zaten savunmuyorum aksine üzüldüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8- Yazıklar olsun başka denecek bir şey bulamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Zaman Ve Yeni Şafak'ta ŞOK Reklam! |
![]() |
![]() |
#2 |
dam99
|
![]() Cevap : Zaman Ve Yeni Şafak'ta ŞOK Reklam!neresin den tutayım neresini savunayım bilemedim ve çok çok üzüldüm ama şuda gerçek ben elhamdüiliillah müslümanım ama dört dörtlük olmasa bile şunun için diyeceklerim bu gazeteler benim gibi insanların düşüncelerini yansıtmıyor zaten yansıtamazda ha hiç mi güzel haberleri olmuyor el betteki vardır fakat suçlarken de beni de suçlamayın ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Zaman Ve Yeni Şafak'ta ŞOK Reklam!pkk yı öven gazeteden müslümanlık beklemek ve umut bağlamak işte sonu budur bunlar para verilse sat vatanını dese vatanınıda karalayıcı reklamlar verirler hemde büyük puntolarla |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Zaman Ve Yeni Şafak'ta ŞOK Reklam!Ne bekliyordunuz ki zaten ??? Bence şok bir haber değil bu ![]() |
![]() |
![]() |
|