Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlamak, kadınları, zormu

Kadınları Anlamak Bu Kadar Zormu?

Eski 04-22-2009   #1
Doctor82

Kadınları Anlamak Bu Kadar Zormu?

Adamın biri California'da bir kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış

Adam lambayı kumların içinden çıkarmış Dalgasına belki cin çıkar deyip ovalamış lambayı

Harbi harbi cin çıkmış Adam çok şaşırmış

Cin başlamış konuşmaya:

- "Tamam, tamam Beni lambadan kurtardın beni ama"

- "Bu ay içinde dördüncü çıkarılışım ve bu işten sıkılmaya başladım Bu yüzden 3 dileği unut Sadece 1 dilek hakkın var!"

Adam oturmuş ve bir süre düşünmüş ve

- "Her zaman Hawaii adalarına gitmek istedim ama uçaktan korkarım ve deniz beni çok tutar Benim için Hawaii'ye bir köprü yap böylece arabayla oraya gidebileyim" demiş

Cin gülmüş ve:

- "Bu imkansız Bu işin lojistiğini düşün! Köprünün ayakları nasıl Pasifik'in dibine ulaşabilir? Ne kadar beton gerektiğini, ne kadar çelik gerektiğini düşün Hayır, başka bir dilek düşün" demiş

Adam tamam demiş ve gerçekten güzel bir dilek düşünmeye başlamış En sonunda:

- "Dört kere evlendim ve boşandım Bütün karılarım her zaman duyarsız olduğumu ve onlarla ilgilenmediğimi söylerlerdi Bu yüzden, kadınları anlayabilmeyi diliyorum

Nasıl hissettiklerini ve neden ağladıklarını, bir şey söylemedikleri zaman gerçekten ne istediklerini Onları nasıl gerçekten mutlu edebileceğimi bilmek istiyorum"

Cin cevap vermiş:

- "Köprü iki şeritli mi olsun yoksa dört şeritli mi?!"

DELİRMEKTEN MUTLUYUM
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com