Bir astsubayla takma gözlü yüzbaşı bekar lojmanında birlikte kalıyordu Yüzbaşı her gece takma gözünü çıkarır su dolu bir bardağa koyar sabah tekrar yerine takardı Sıcak bir yaz gecesi astsubay susar ve yanlışlıkla yüzbaşının takma gözünün olduğu bardağı alıp suyla birlikte gözü de yutarErtesi günü sabah sporundan sonra tuvalet ihtiyacı olan astsubay koşar adım tuvalete gider ama bir türlü ihtiyaç göremez Astsubayın zorlandığını anlayan tuvalet bekçisi er nazikçe kapıyı çalar " Yardımcı olayım" der Zordaki astsubay can havliyle kapıyı açar ve arkasını dönüp; " bak oğlum ne var şurda ya, bir türlü ihtiyaç gideremedim" der Asker hemen hazırola geçer Astsubay sinirlenir" Ne selam durdun evladım" deyince, asker " nasıl durmayayım komutanım içerden yüzbaşım bakıyor"
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.