![]() |
Sağlıkçılara Lisans Tamamlama Geliyor... |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
Sağlıkçılara Lisans Tamamlama Geliyor...![]() SAĞLIKÇILARA LİSANS TAMAMLAMA GELİYOR Türk Sağlık-Sen’den yapılan açıklamaya göre sağlık çalışanları kısa bir süre sonra lisans tamamlama hakkına kavuşacak ![]() Sendikadan yapılan açıklamada Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sağlık Eğitimi Genel Müdürü Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırlanan protokolle birlikte 3+1 Sağlık Eğitim Enstitüsü mezunu olanların lisans tamamlamalarının Önümüzdeki eğitim döneminde başlayacağını kaydeden Kapıcıoğlu “Ebelik ve hemşirelik ön lisans mezunları için açılması düşünülen 2+2’lik lisans tamamlama programında Anadolu üniversitesi kitap basımlarının yetişemeyeceğini ifade ederek bir sonraki sene bu bölümlerin açılabileceğini dile getiriyor ![]() ![]() ![]() ![]() Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci Lisans tamamlamanın bu üç bölümde bir an önce hayata geçmesini istediklerini kaydederek “ Sağlık Bakanlığı YÖK ve Anadolu Üniversitesi ilgili protokolü artık imzalayarak bunu hayata geçirsin ![]() ![]() Acil Tıp Teknisyenleri Uzaktan Eğitimle Paramedik Olmaları Sağlanabilir Görüşmede sağlık meslek lisesi mezunu acil tıp teknisyenlerinin nasıl bir ön lisans eğitimi alarak paramedik olabilmeleri için neler yapılabileceği de konuşuldu ![]() ![]()
|