Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
naneli, pancar

Naneli Pancar

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Naneli Pancar




Naneli Pancar

=malzemeler=

500 g pancar (kabukları soyulup, zar biçiminde doğranmış)

1 soğan (ince doğranmış)

1 ekşi elma (kabuğu soyulup, çekirdekli bölümü çıkarıldıktan sonra, ince doğranmış)

bir tutam hintcevizi rendesi

bir tutam tuz

bir tutam karabiber (taze çekilmiş)

2 çorba kaşığı taze nane (kıyılmış; ya da 1 çorba kaşığı kuru nane)

1 çorba kaşığı ceviziçi (kıyılmış)

=hazırlanışı=

Kıyılmış ceviziçi dışında bütün malzemeyi bir fırın kabına koyup, karıştırın Kabın üstünü plastik filmle örtüp, fırına vererek, % 100 ısıtılmış fırında pancarlar yumuşayıncaya kadar (6 - 8 dakika) pişirin (her 2 dakikada bir, kabı fırından alıp, malzemeyi iyice karıştırın) Sonra kabı fırından alıp, plastik filmi atın ve ceviziçini serpiştirerek, servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.