![]() |
Tavuklu Kuskus Pilavı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuklu Kuskus PilavıMalzemeler: 2 adet tavuk göğsü (kuşbaşı et oküp doğranmış) 1 adet taze yeşil soğan (incecik kıyılmış) 2 adet yeşil sivri biber (ince halka biçiminde dilimlenmiş) 1 adet orta boy domates (tavla zarı küp doğranmış) 5 yemek kaşığı zeytinyağı 2 su bardağı kuskus 3 su bardağı ılık su 1 çay kaşığı tuz, karabiber) YapılIşı: Öncelikle orta boy bir tencereye zeytinyağını koyup, hafif kızınca ince kıyılmış yeşil soğan ve yeşil biberleri ekleyip, 1-2 dakika kadar kavuralım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|