Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Salata & Meze

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
havyar, salatası, tereyağlı

Tereyağlı Havyar Salatası

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tereyağlı Havyar Salatası



Malzeme:

100 gram siyah havyar
50 gram tereyağ (25 çorba kaşığı)

yapilisi:
1) Küçük bir kâseye, 100 gram havyar ile, yumuşatılarak pomat haline getirilmiş 25 çorba kaşığı tereyağ koyarak, tereyağ havyar içinde görünmez bir hale gelinciye kadar bunları bir tahta kaşıkla karıştırmakdır
2) Havyar, yağı yiyince, bir tabağa alarak muntazam bir şekilde yaymalı ve servis yapmalıdır

Not: Havyarın üstüne, gayet ince kıyılmış soğan serpmek suretile servis yapmak da mümkündür

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.