Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bezelye, etli, resimli, türlüsü

Etli Bezelye Türlüsü (Resimli)

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Bezelye Türlüsü (Resimli)



Etli Bezelye Türlüsü

1 kutu konserve
1 adet
250 gr kuşbaşı et
1'er adet
5 çorba kaşığı çiçek yağı
1 çorba kaşığı salça
Tuz

Tencereye yağ konur Orta ateşte kızınca ince kıyılmış atılır Soğan pembeleşince küp doğranmış ve et katılır Kapaklı olarak 15 dakika kadar pişirilir Üzerine ve salça eklenir 10 dakika sonra suyuyla birlikte konservesi ve tıuz katılır 15 dakika daha pişirilir



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.