Garnitür Patates |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Garnitür Patates![]() Malzemeler 3-4 orta boy patates 2 su bardağı süt 1 kase kaşar peyniri rendesi 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı Yeteri kadar tuz, karabiber, pul biber Yemeğin Tarifi Patatesleri haşlayıp, 1 cm kalınlığında yuvarlak dilimler halinde kesin Yayvan bir fırın kabına balık sırtı gibi dizin Üzerine süt ilave edin 230 derecede ısıtılmış fırında pişirin![]() Sütün yarısı çekilince tereyağı, tuz, karabiber ve pul biber gezdirin Patatesler güzelce kızınca kaşar rendesi serpin Tekrar 2-3 dakika fırınlayın Sıcak olarak tek başına veya et yemeklerinin yanında servise sunun
|
|
|
|