![]() |
Çevirme (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirme (4 Kişilik)(4 Kişilik) ![]() Malzemeler 5 Adet Patlıcan 1/2 Kg Tavuk Eti 2 Su Bardağı Pirinç 125 gr Tereyağı 1 Adet Soğan 3 Çorba Kaşığı Dolmalık Fıstık Yenibahar, Tuz Yemeğin Tarifi Patlıcanları uzunlamasına keserek 10 dak ![]() ![]() ![]() Tavukları kuşbaşı şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() Diğer tarafta fıstıkları kavurun ![]() ![]() Çukur bir tencerenin altına patlıcanları ortadan yukarıya doğru yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|