![]() |
Krepli Kabak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Krepli Kabak![]() Malzemeler 3-4 adet kabak 2 yemek kaşığı yağ 2 yemek kaşığı un 2 su bardağı et suyu 3-4 adet sosis 100 gr kaşar peyniri Yeteri kadar tuz, karabiber 1 ölçek krep hamuru için: 3 su bardağı un 3 adet yumurta 2 su bardağı su 1 su bardağı süt Yeteri kadar tuz Yemeğin Tarifi Un, bir tatlı kaşığı tuz, yumurta ve sütü iyice karıştırarak pürüzsüz bir krep hamuru hazırlayın ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer taraftan kabakları kazıyın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ateşten almadan önce ince kıyılmış dereotunu ve küp küp doğranıp yağdan geçirilmiş sosisleri ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Kaşar peyniri rendesini serperek servise sunun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|