Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
pişmiş, sosu

Pişmiş Et Sosu

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pişmiş Et Sosu




PİŞMİŞ ET SOSU

Kullanılacak malzeme:
1 demet maydanoz,
1 diş sarmısak,
1/2 bardak zeytinyağı,
4 çorba kaşığı üzüm sirkesi,
yeteri kadar tuz ve karabiber

Yapımı: Maydanozu temizleyip yıkadıktan sonra sarımsakla birlikte kıyarcasına ince doğramalı
Küçük bir güvece yarım bardak zeytinyağıyle siraaai koymalı Kıyılmış maydanozla sarmısağı katmalı Yeteri kadar tuz ve karabiber de serptikten sonra güveci ateşe oturtmalı ve 6 - 7 dakika kadar kaynatmalı Sonra salçayı ateşten indirmeli ve iyice soğuduktan sonra salça kâsesine boşaltmalı ve etlerle birlikte servis yapmalı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.