![]() |
Enginar İçin Hardal Sosu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Enginar İçin Hardal SosuEnginar İçin Hardal Sosu =malzemeler= 4 enginar (hazırlanıp, pişirildikten sonra, buzdolabına kaldırılarak, soğutulmuş) 1 yumurtanın akı 1 1/2 çorba kaşığı limon suyu (taze sıkılmış) 1 çorba kaşığı hardal 1 çorba kaşığı tane hardal 1 diş sarımsak (ince kıyılmış) 2 çorba kaşığı ayçiçek yağı 1 çorba kaşığı natürel zeytinyağı 3 çorba kaşığı süt =hazırlanışı= Ilık bir kâsede yumurta akı ve limon suyunu çırpma teliyle çırpın ![]() ![]() ![]() Buzdolabındaki enginarları alıp, yumurta sosuyla servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|