![]() |
Çilekli Yufka Kupları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çilekli Yufka KuplarıÇİLEKLİ YUFKA KUPLARI TARİFİ 2 yemek kaşığı tereyağı 6 yemek kaşığı toz şeker 2 adet yufka 1 kilo çilek 3 yemek kaşığı kıyılmış antep fıstığı 2 poşet çilekli kremşanti 1 ![]() YAPILIŞI:Yufkaların kenarlarını kesip 2 adet kare yufka elde edin ![]() ![]() ![]() Yufkaları enine ve boyuna üçe keserek 9 kare elde edin ![]() ![]() 180 derece ısıtılmış fırında kupları kızartıp soğumaya bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|