![]() |
Kabak Tatlısı (12 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabak Tatlısı (12 Kişilik)Kabak Tatlısı (12 Kişilik) ![]() Malzemeler 6 Kg Kabak 2 Kg Toz Şeker Yemeğin Tarifi Kabağın üst kısmını kapak olacak şekilde kesin ![]() Keskin bir bıçak yardımıyle, kabağın çekirdekli bölümünü temizleyin ![]() ![]() Kabağın içindeki boşluğa toz şekeri doldurun ve kapağını kapatın ![]() Kabak orta sıcaklıktaki bir fırında 2 ![]() ![]() Soğuyan kabağın içinde oluşan şerbeti bir kaba boşaltın ![]() Kabağın kabuklarını soyarak dilimleyin ![]() ![]() DİKKAT: Kabak tatlısındaki şeker oranı her zaman için 1/3 oranındadır |
![]() |
![]() |
|