![]() |
Krem Peynirli Armut Tatlısı (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Krem Peynirli Armut Tatlısı (4 Kişilik)Krem Peynirli Armut Tatlısı (4 Kişilik) ![]() Malzemeler 2 adet armut Yarım su bardağı üzüm suyu 175 gram az yağlı krem peynir 2 çorba kaşığı limon suyu 1 çorba kaşığı bal Süslemek için: 4 adet çilek Nane yaprağı Yemeğin Tarifi Armutların saplarını kestikten sonra kabuğunu ince bir şekilde soyun ![]() ![]() ![]() Krem peyniri, balı ve limon suyunu blendırdan geçirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her yelpazenin iç kısmına burgu şeklinde krem peynirli karışımdan sıkın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|