Susamlı Kayısı Tatlısı (10 Kişilik) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Susamlı Kayısı Tatlısı (10 Kişilik)Susamlı Kayısı Tatlısı (10 Kişilik) ![]() Malzemeler 1 kg İri Cins Kuru Kayısı 1/2 Su Bardağı Tozşeker 20 gr Susam 200 gr Ceviz İçi 8 Su Bardağı Su 1/2 Limon Yemeğin Tarifi Kuru kayısıları iyice yıkayın Bir tencereye alıp içerisine şeker, su ve limonu ilave ederek 15 dakika kaynatın Kaynadıktan sonra bir kenarda soğumaya bırakın![]() Soğuyan kayısıların içlerini açıp yarım ceviz içi doldurun Küçük bir tepsiye dizin Kayısıları kaynatırken hafif ağdalaşmış olan şurubu üzerinde gezdirin![]() Hazırladığınız tatlıyı servis tabağına alın Üzerine susam serperek servis yapın
|
|
|
|