Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adını, muzlu, tam, unuttum

Muzlu ..... (Tam Adını Unuttum ) :(

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Muzlu ..... (Tam Adını Unuttum ) :(

Bu bir İtalyan tatlısıdır ve yapımı çok kolay Lezzetli bir Tatlıdır
Malzemeler : 1 Paket Vanilyalı Krem Şanti , 3 Adet Muz, 3 Paket Kakaolu Piknik Bisküvi, 1 Bardak Süt
İçine Koymak İçin : Derin ve Geniş Bir Kase
Yapılışı: 3 Paket bisküviyi Kasenin içerisine koyup elimizle kırmaya başlıyoruz (Çok Toz Haline Getirmeden) Kırma işlemi nittikten sonra muzları çok kalın olmayacak şekilden bizküvilerin üzerine kesiyoruz (Muzlar Ezilmeyecek) Başka bir kapa 1 peket krem şantiyi döküyoruz Üzerine 1 bardak sütü doküp mikserle çırpmaya başlıyoruz Krem Şanti Hazır olduğun da Muz ve bisküvilerin olduğu kaseye boşaltıyoruz Büyük bir kaşık veya spatulayla karıştırmaya başlıyoruzKarıştırma işlemi bittikten sonra zerini buzdolabındaki diğer kokuların üzerine sinmemesi için aliminyum folyo ile kaplıyoruz (Streç filmde Olabilir) Buzdolabında 30-45 dk Beklettikten sonra Servise Hazır ! Not: İsterseniz ayrı ayrı Küçük kaselerdede servis edebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com