![]() |
Tarçınlı Tavuk (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tarçınlı Tavuk (4 Kişilik)Tarçınlı Tavuk (4 Kişilik) ![]() Malzemeler 1 adet tavuk veya 4 parça tavuk eti 1 adet soğan Yarım çay kaşığı karabiber, tuz 1 yemek kaşığı tereyağ Yarım kahve fincanı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tarçın Yemeğin Tarifi Bir tencereye, yarısına kadar su koyup içine tavuğu yerleştirin, 1 ad soğanı bütün olarak içine koyun ![]() ![]() ![]() Küçük bir kapta zeytinyağı, tarçın ve toz karabiberi karıştırın ![]() ![]() Fırından çıkardığınız tavuğu üzerine parça parça tereyağını koyup servis tabağına alın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|