Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kaşarlı, snitzel, tavuk

Kaşarlı Tavuk Snitzel

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaşarlı Tavuk Snitzel




MALZEMELER

8 parça tavuk eti (kemiksiz, dövülmüş göğüs kısmı)

125 gr tereyağ

yarım demet maydanoz, ince kıyılmış

250 gr dil peyniri

tuz, karabiber

HAZIRLANIŞI

Tereyağ, maydanoz, karabiber ve tuzu krema halinde kanştırın Şnitzelleri dizip, üzerlerine hazırladığınız karışımı sürün Bir miktar karışımı daha sonra sürmek üzere bir kenara ayırın Şnitzellerin ortasına birer parça dil peyniri koyun Yaprak sarması gibi kenarlarını kapatarak sarın, yağladığınız payreks bir kaba dizin Üzerine kalan maydanozlu tereyağı sürün Kızgın fınnda yirmi dakika pişirin Etin fazla pişip kurumamasına, sertleşmemesine özen gösterin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.